طب اسلامی

از دیدگاه طب اسلامی طلا برای زنان در حکم دارو است

خواص طلا از نظر پزشکی نیز برای انسان تایید میشوند. | مجله تخصصی گل آویشه

از خواص طلا این است که بانوان را گرم کرده و آرام بخش و داروی اعصاب است. چنانچه زنی خیلی گیر بدهد و اذیت کند طلا بپوشد که مغز سرد و تر او گرم شده و حساسیت کم شود.

طلا محبت می آورد و اگر به شخصی که ترسیده، طلا بدهید حرارتش بالا رفته و ترس او زایل می‌شود. علت منع آقایان از پوشیدن طلا، آن است که مردها خودشان گرم هستند و چنانچه طلا بپوشند، حرارتشان بالاتر رفته و در اثر حرارت سلول هایشان می‌سوزد.

خواص طلا براي زنان

در گذشته‌هاي نه چندان دور هنگامي که زني به دليل ترس و يا وحشت غش مي‌کرد و يا فشار خون او پايين مي‌آمد براي درمان او تکه طلايي مانند گردنبند، انگشتر و يا دستبند طلايي را در ظرف آب مي‌انداختند و با قاشق طلا را در آب هم مي‌زدند و به خورد فرد مورد نظر مي‌دادند تا بهبود يابد که البته بسيار تاثيرگذار هم بود. اروپايي‌ها در قرن هجدهم با اين روش شرقي‌ها يعني انداختن تکه طلايي در آب براي بهبود سلامت زنان آشنا شدند و با اين روش توانستند با خوراندن به اصطلاح آب طلا به زنان غش کرده و از حال رفته آنان را بهبود بخشند و با چشمان خود تماشا کنند که زنان به سرعت به هوش مي‌آيند. پس از مدتي متوجه اين موضوع شده‌اند که اين روش يک روش کاملا علمي و کاربردي است و آن را به اثبات رساندند.

هنگامي که مي‌گوييم طلا فلز گران بهايي است منظور ما قيمت مادي طلا نيست بلکه از نظر کاربرد آن در علم پزشکي است. طلا داراي سازگاري بالايي است و به همين دليل پزشکان از آن به عنوان پايداري در برابر خوردگي اعضاي بدن استفاده مي‌کنند. هنگامي که طلا در درون بدن قرار بگيرد هيچ گونه واکنش شيميايي از خود نشان نمي‌دهد و همچنين بدن انسان نيز هيچ مشکلي با آن ندارد. طلا تمامي جريان الکتريسيته را از خود عبور مي‌دهد و از آن به عنوان بهترين هادي ياد مي‌کنند. اين فلز بسيار انعطاف‌پذير است و به همين دليل از آن براي درست کردن انواع قطعات پزشکي که نياز به دقت بالا دارند استفاده مي‌شود. تمامي الکترون‌هاي طلا در زير ميکروسکوپ ديده مي‌شوند که اين نشان دهنده رسانا بودن آن است که البته هيچ فلزي به اندازه طلا به اين اندازه قدرت رسانا ندارد.

پژوهش هاي فراوان علمي ديگر نشان مي دهد که اشعه هاي طلا نقش منفي بر روي هورمون هاي جنسي مردان دارد درحالي که اشعه هاي عنصر «نقره» بر مردان و زنان چنين تأثيري ندارد. رسول اکرم(ص) قرن ها پيش درباره اين موضوع فرمودند: طلا براي مردان امتم حرام و براي زنان امتم حلال است؛ اين مطلب ميزان اهميت و فايده احکام اسلامي را ثابت مي کند

طب اسلامی چه خواصی را برای طلا تعریف کرده است؟ | مجله تخصصی گل آویشه

خوص طلا از نظر علمي

دانشمندان بلاروس به افرادي که داراي زخم معده يا بيماري هاي ديگر معده ميباشند توصيه ميکنند از طلا و اشخاصي که عصبانيت و تند خويي دارند نقره استفاده کنند. اگر حلقه ي طلا بر روي انگشت دستتان سياه ميشود ميتواند نشان دهنده ي بيماريتان باشد. پزشکان استفاده آلياژ مرکب طلا و نقره را توصيه نکرده و به استفاده ي مجزاي آنها اعتقاد دارند و استفاده ي طلا براي مردان به علت داشتن تشعشعات مضر بوده و براي زن ها مفيد است.

طب اسلامی

هندي ها رکورد دار استفاده از طلا هستند

علاقه مردم هند به طلا سال به سال افزايش پيدا مي کند به همين دليل هند بيشترين مصرف طلا را در دنيا به خود اختصاص داده است. مردم اين کشور از طلا هم براي سرمايه گذاري و هم به خاطر خواص طلا و ارزش هاي فرهنگي که براي آن قائلند استفاده مي کنند.

طلا شما را خنک نگه مي دارد

از طلا در ساخت کلاه فضانوردان و مخصوصاً شيشه آن استفاده مي شود زيرا طلا اشعه فرا بنفش را منعکس کرده و همزمان اجازه مي دهد که نور خورشيد به داخل کلاه بتابد. بدين ترتيب فضاي داخل کلاه روشن اما خنک باقي مي ماند.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *